10 skiver italiensk bacon
1 svinemørbrad
2 kviste frisk rosmarin
3 bøftomater
3 spsk brun farin
2 spsk eddike
½ tsk sød chili
500 g små kartoffler
1 bundt persille
2 spsk olivenolie
Skær tomater i små både og kom dem i en gryde sammen med brun farin, eddike og chili. Bring det i kog og lad det koge i ca 10 minutter til det er en tyk flydende konsistens. Afkøl herefter massen i køleskabet.
Læg bacon tæt sammen ud på køkkenbordet. Placer mørbrad ovenpå. Skær den på langs næsten helt igennem. Fordel det nedkølede fyld i den åbne mørbrad og drys fint hakket rosmarin. Luk svinemørbrad sammen og fold bacon rundt om. Bag den fyldte mørbrad i et fad i en forvarmet ovn ved 200° i 30 min.
Server med kogte kartofler vendt i olien med hakket persille.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar