onsdag den 25. december 2013

Enchiladas (til 2 dage)

4 personer (til 2 dage)

800 g hakket oksekød (10-12% fedt)
2 løg
2 fed hvidløg
2 spsk rapsolie
2 tsk stødt spidskommen
2 tsk paprika
2 dåser hakkede tomater
1 hel rød chili
1 tsk salt
1 tsk peber
1 dl revet ost
8 tortillabrød
Smør og olie til stegning

Tilbehør dag 1: Kogte ris (parboiled med vilde ris)
Tilbehør dag 2: Frisk salat og creme fraiche

Hak løg, hvidløg og chili fint. Steg kød, løg, hvidløg og chili på en stor pande i olivenolie og lurpak smør. Tilsæt hakkede tomater og lad det simre koge i 10 minutter.

Dag 1: Fyld 4 tortillabrød med halvdelen kødsaucen, og rul dem sammen. Læg dem i et ovnfast fad med siderne fri. Drys ost over og sæt dem i midten i en forvarmet ovn og gratiner ved 250° i 10-15 minutter.

Server med kogte ris - kog rigeligt, da overskydende ris kan blandes i kødsovsen til dag 2.

Dag 2: Bland evt. overskydende ris fra dag 1 i kødsovsen. Fyld herefter 4 tortillabrød og følge opskrift for dag 1.

Server med frisk salat bestående af blandet salat, cherry tomat, agurk og et lille halvt fint hakket løg og creme fraiche.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar